Nyt badeværelse

Drømmen om et nyt badeværelse behøver ikke at være så fjern. Vi tilbyder en komplet entreprise, hvor vi sørger for VVS, El og murearbejde. Du skal blot tage stilling til indretning, fliser o.s.v.
 

  Tilbygning

Mere plads er et behov der kan opstå når ungerne bliver større eller du blot ønsker at udvide din bolig. Vi håndterer hele projektet for dig, helt fra bygnings-tegninger til færdigmeldelse af byggeriet.
 

 

Renovering

Har du ældre hus og går du med planer om renovering?. Det kunne være op-pudsning af facade , så har vi mange gode ideer til hvorledes du opnår det bedste resultat.

 

 

Når arbejdet er udført sørger vi også for den nødvendige godkendelse i forhold til din kommune. Ønsker du selv at deltage i projektet, koordinerer vi dette i sam-arbejde med dig.
 


Vi tilbyder et uforpligtende møde hvor vi gennemgår dine tanker og vi kommer med forslag til konstruktion og ind-retning. En tilbygning kan færdiggøres på 1-2 måneder og du kan selv være en del af projektet.

 


Forsikringsskader

Vi samarbejder med de førende forsik-ringsselskaber i Danmark og har stor erfaring i at udbedre både udvendige og indvendige skader.